Izvor: Blic, 07.Jun.2023, 09:30

Još danas i sutra predaja bez posledica: Dosad prikupljeno više od 78.000 KOMADA ORUŽJA i čak 2,7 miliona komada municije!

Mesec dana je prošlo od početka akcije "Predaj oružje". Bojana Otović Pjanović iz Ministarstva unutrašnjih poslova rekla je za RTS da građani oružje mogu predati još danas i sutra. Dodala je da su od početka akcije predata 78.103 komada oružja. Bojana Otović Pjanović navodi da su od početka akcije predata 78.103 komada oružja, od čega je 57.651 komad oružja, a 20.451 komad minsko-eksplozivnih sredstava. Dodala je da je predat i 2.692.641 komad municije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Još danas i sutra predaja oružja bez posledica, dosad prikupljeno više od 78.000 komada

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 07.Jun.2023

BEOGRAD – Mesec dana je prošlo od početka akcije “Predaj oružje”. Bojana Otović Pjanović iz Ministarstva unutrašnjih poslova rekla je za RTS da građani oružje mogu predati još danas i sutra. Dodala je da su od početka akcije predata 78.103 komada oružja. Bojana Otović Pjanović navodi...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.