Izvor: Blic, 14.Feb.2024, 23:02

Jedna činjenica u slučaju zaraženih malim boginjama PALI ALARME, naš epidemiolog NE KRIJE BES I OČAJ: "Sa drastičnim KAŽNJAVANJEM početi od kolega lekara!"

Zbog nedovoljnog vakcinalnog obuhvata u Srbiji su se pojavile male boginje, a isti razlog doveo je do prijave epidemije velikog kašlja u Beogradu i velikog broja novih slučajeva. Kazne za roditelje koji ne žele da vakcinišu dete prema obaveznom Programu imunizacije su od 50.000 do 150.000 dinara, ali nije poznato koliko slučajeva je do sada procesuirano i kako pojedina deca upisuju predškolsko i osnovnu školu sa „rupama“ u zdravstvenom kartonu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.