Izvor: Blic, 19.Maj.2023, 09:02

Jedan stan, pet ključeva i petorica prijatelja... Šta može da krene po zlu? Holivudski triler pogledajte u petak na "Blic televiziji"

Sve omiljene serije očekuju vas na "Blic televiziji", od jutarnjeg termina i "12 reči", preko "Tajna vinove loze" i "Močvara", pa sve do posle ponoći kada u Noćnom programu možete da pogledate nove epizode krimi serija "Šetland" i "Biro". Na MTS kanalu 115 večeras je i film "Stan u potkrovlju" o prijateljstvu na teškom testu iskušenja!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tijana Dapčević večeras otvoreno govori o RAZVODU - Pogledajte šta vas sve očekuje ovog petka na Blic televiziji

Izvor: Blic, 19.Maj.2023

Najgledaniji šou program Blic televizije ima novi termin - od 20:15 svakog petka vas očekuju "Ceca i deca" dok se Šou nastavlja odmah potom, i to uz gošću Tijanu Dapčević koja će otvoreno govoriti o svom privatnom životu i prokomentarisati navode da se razvodi. Dan možete završiti uz sjajan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.