Izvor: Blic, 22.Avg.2019, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan pogled iz svemira pokazuje koliko je situacija u ovom delu planete ALARMANTNA (FOTO)

Brazilska svemirska agencija izvestila je da je broj požara koji je zahvatio Amazoniju kao posledica seče šuma, u odnosu na prošlu godinu porastao za 83 posto. NASA je, s druge strane, objavila satelitske snimke požara u Amazoniji i poručuju da iako je sezona požara u Brazilu, broj ovogodišnjih mogao da bude rekordan.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NEZAPAMĆENA KATASTROFA! Amazonija gori već 16 dana, dim zamračio Brazil, ugrožena cela planeta (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2019

Brazilska svemirska agencija izvestila je da je broj požara koji je zahvatio Amazonsku prašumu, kao posledica seče šuma, u odnosu na prošlu godinu porastao za 83 odsto...Da stvar bude gora, požari tamo bukte već 16 dana, međutim, o njima se govori tek sad, kada su razmere prilično katastrofalne...Gust...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.