Izvor: Blic, 26.Avg.2023, 12:36

"Jedan pacijent još uvek u veštačkoj komi" Lekari o stanju povređenih u stravičnom sudaru "škode" i vozila hitne pomoći kod Banjaluke

Jedan pacijent, od tri povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila na magistralnom putu Banjaluka-Laktaši, još uvek se nalazi u veštačkoj komi u intenzivnoj jedinici Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Oglasili se iz UKC Srpske nakon teškog udesa kod Banjaluke

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Avg.2023

BANJALUKA - Jedan pacijent, od tri povrijeđena u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila na magistralnom putu Banjaluka-Klašnice, još uvijek se nalazi u vještačkoj komi u intezivnoj jedinici Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.