Izvor: Blic, 26.Jan.2020, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ja sam te rodila, ja ću da te ubijem", "Džigericu ćeš mi pojesti"... Ove rečenice smo čuli toliko puta i mislili da ih nikada nećemo reći - KAD ONO...

Bilo da ste odrasli u gradu ili na selu, jedno je sigurno, roditelji su uvek imali onu jednu rečenicu sa kojom su nam davali do znanja da smo pogrešili, da su nam zahtevi prema njihovom mišljenju bili nerealni ili jednostavno, da smo preterali u nečemu. Ono što je možda najsmešnije u čitavoj priči jeste činjenica da mnoge od tih fraza, slučajno ili namerno, postaju deo naših prekora u trenutku kada i sami postanemo roditelji, iako smo govorili da to nikada nećemo raditi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.