Izvor: Blic, 08.Jul.2020, 08:08

JUTRO POSLE NASILJA U BEOGRADU Na ulicama mirno, kordon policije ispred Skupštine, u nemirima povređeno 13 POLICAJACA I SEDAM CIVILA (FOTO, VIDEO)

Više policajaca i građana povređeno je u nemirima koji su sinoć izbili ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu posle najave o mogućem uvođenju policijskog časa u Beogradu predstojećeg vikenda. Od jutros stanje je mirno, ali novi protesti najavljeni su već za danas.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(UŽIVO) JUTRO POSLE NASILJA Na ulicama Beograda mirno, kordon policije ispred Skupštine, sinoć povređeno 43 POLICAJACA I 17 CIVILA

Izvor: Blic, 08.Jul.2020

Više policajaca i građana povređeno je u nemirima koji su sinoć izbili ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu posle najave o mogućem uvođenju policijskog časa u Beogradu predstojećeg vikenda. Od jutros stanje u Beogradu je mirno. Uhapšene su 23 osobe, saopšteno je jutros.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.