Izvor: Blic, 06.Apr.2023, 14:53

"JUTRO" – NOVA TRGOVAČKA FRANŠIZA METRO-a U SRBIJI

Prva radnja „Jutro“ u okviru nove trgovačke franšize kompanije METRO Cash&Carry Srbija, otvorena je na Divčibarama, a objekat je otvorio pomoćnik ministra unutrašnje i spoljne trgovine, Žarko Malinović. Franšiza „Jutro“ malim i nezavisnim trgovcima širom Srbije nudi priliku za unapređenje poslovanja, a vlasnici radnje na Divčibarama su pridruživanjem dobili podršku METRO-a za modernizaciju objekta u skladu sa svetskim trendovima u maloprodaji, novu opremu, savete za unapređenje celokupnog poslovanja, ponude i asortimana, kao i marketinšku podršku i vidljivost. U planu je da METRO podrži otvaranje više stotina radnji “Jutro” u Srbiji, kroz ulaganje u unapređenje postojećih malih trgovinskih objekata u vrednosti od nekoliko miliona evra u narednim godinama.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Jutro" – Nova trgovačka franšiza Metro-a u Srbiji

Izvor: B92, 06.Apr.2023

Prva radnja "Jutro" u okviru nove trgovačke franšize kompanije METRO Cash&Carry Srbija, otvorena je na Divčibarama...Objekat je otvorio pomoćnik ministra unutrašnje i spoljne trgovine, Žarko Malinović...Franšiza "Jutro" malim i nezavisnim trgovcima širom Srbije nudi priliku za unapređenje poslovanja,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.