Izvor: Blic, 24.Jan.2024, 01:03

"JOVANA TREBA DA IDE KOD PSIHIJATRA, ONA JE BIPOLARNA LIČNOST" Tamara Đurić potkačila Jeremićku kao niko, ispričala detalje njihove svađe: "Tužila me je, a onda me zove u emisiju"

Starleta Tamara Đurić i Jovana Jeremić pre nekoliko meseci imale su medijski rat zbog navodnih pretećih poruka koje je voditeljka dobila i za to optužila Đurićevu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Vreme je da poseti PSIHIJATRA" Jovani Jeremić nakon POVUČENOG POTEZA i alarmiranja POLICIJE upućene ove reči

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2024

Atraktivna crnka je progovorila o njihovom odnosu...Pozanto je da Tamara Đurić i Jovana Jeremić nisu u najboljim odnosima, te su svojevremeno i ratovale, o čemu je brujala javnost...Sada je Ognjen Amidžić pitao Tamaru šta misli o Jovaninom izgledu, ali nije dobio odgovor kakav je očekivao...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.