Izvor: Blic, 12.Feb.2024, 22:37

JOVANA JEREMIĆ SA DEČKOM U PROVODU, LJUBE SE PRED SVIMA Zbog ovog gesta svi kažu da je Dragan neviđeni ŠMEKER: "On zna kakvu ženu ima pored sebe"

Voditeljka Jovana Jeremić pojavila se večeras na jednom događaju u Beogradu u pratnji svog 14 godina starijeg dečka, biznismena Dragana Stankovića, koji ima lanac pekara širom naše zemlje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Evo ŠTA ŽELI od Dragana za Dan zaljubljenih - Jovana Jeremić ponovo iznenadila, ovo je njen zahtev

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 10:16

Voditeljka otkrila pred kamerama...Voditeljka, Jovana Jeremić pojavila se sinoć na jednoj proslavi u Beogradu...Društvo joj je pravio njen partner, biznismen Dragan Stanković...Oni su zajedno pozirali, pa je pred kamerama pao i sočan poljubac...Jeremićeva je bila raspoložena da sa pripadnicima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.