Izvor: Blic, 04.Maj.2021, 12:03

JEZIVO! Pogledajte mesto gde su trojica mladića SLETELA U JEZERO kod Majdanpeka. Dvojica su spašena, trećeg traže ronioci (FOTO, VIDEO)

Ronilačka jedinica Žandarmerije i dalje traga za mladićem Bogdan I. (19) koji je sa dvojicom prijatelja sinoć sleteo sa puta kolima u jezero pored Majdanpeka! Dvojica njegovih prijatelja L. G. (17) i V. Đ. (17) su spašena, dok je treći mladić ostao u kolima koja su potonula u vodu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGIČAN EPILOG KOD MAJDANPEKA: Bogdanovo telo izvučeno iz jezera, majka u suzama doziva sina (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2021

Telo B. I. (19) izvučeno je pre pola sata iz jezera Veliki Zaton..Nesrećna majka na obali sve vreme doziva sina, sva u suzama...- Moje dete je tek počelo da živi, zašto ja nisam poginula? Ne mogu ovo da prihvatim, sine vrati se, molim te. Idite, nađite ga - jecala je neutešna majka...Podsetimo,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.