Izvor: Blic, 19.Mar.2024, 07:16

JEZIVI DETALJI UBISTVA DECE U NOVOM SADU Martina i Lav otrovali dečake, a JEDNA STVAR u ovom slučaju inspektore ostavila u čudu

Jezivi zločin koji je šokirao javnost kada su Lav i Martina P.S. ubili svoja dva sina stara jednu i tri godine a zatim izvršili samoubistvo skokom sa solitera i dalje ne prestaje da intrigira javnost jer se u javnosti polako pojavljuju rezultati obdukcije koji su doveli do podataka kako su deca ubijena, šta su supružnici imali u krvi, ali sve je i dalje prekriveno velom misterije zato što nadležni ne mogu da utvrde najvažniju stvar u istrazi, a to je motiv.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ODMOTAVA SE KLUPKO UBISTVA I SAMOUBISTVA U NOVOM SADU?! Inspektorima JEDNA stvar i dalje ENIGMA, a od OVIH detalja diže se kosa na glavi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024

I dalje se istražuje šta je motiv ovog zločina..Jeziv zločin koji je šokirao javnost kada je mladi bračni par iz Novog Sada ubio svoja dva sina stara jednu i tri godine a zatim izvršili samoubistvo skokom sa solitera i dalje ne prestaje da intrigira javnost jer se u javnosti polako pojavljuju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.