Izvor: Blic, 02.Avg.2023, 14:12

JEZIV OBRT U SLUČAJU NESTALOG DEČAKA! Tinejdžeriz Beograda pronađen nakon 10 dana u Nišu, policija uhapsila oca

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu u saradnji sa policijskim službenicima Odeljenja za suzbijanje maloletničke delikvencije, Odseka za suzbijanje nasilja u porodici odredilo je zadržavanje osumnjicenom Asanu Šerifoviću (38), ocu dečaka koji je juče pronađen u Nišu nakon što je 22. jula nestao.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ŠOK OBRT U SLUČAJU NESTALOG DEČAKA! Uhapšen otac koji je tvrdio da je njegov sin žrtva prinudnog prosjačenja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023

Ocu je određeno zadržavanje..Otac dečaka, koji je pre desetak dana uputio apel za pomoć, navodeći na društvenim mrežama da mu je sin od 12 godina nestao, uhapšen je danas...Treće osnovno javno tužilastvo u Beogradu saopštilo je da je u saradnji sa policijskim službenicima Odeljenja za suzbijanje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.