Izvor: Blic, 17.Maj.2021, 14:27

"JEDNAKO SU MU KRIVI I SRBIJA I HRVATSKA" Vučić otkriva čemu se protivila Vjosa Osmani, a oko jedne stvari se sporečkao sa Šefikom Džeferovićem (VIDEO)

Što se tiče granica, nismo mogli da se dogovorimo, ali postoje neke stravi kako bi trebalo da se "brišu" granice unutar regiona zbog slobodnijeg protoka roba, ljudi i usluga, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"JEDNAKO SU MU KRIVI I SRBIJA I HRVATSKA" Vučić otkrio čemu se protivila Vjosa Osmani, zašto je debatovao sa Šefikom Džeferovićem i na šta Srbija nije htela da PRISTANE (VIDEO)

Izvor: Blic, 17.Maj.2021

U zaključcima samita ima mnogo toga dobrog, ali nismo mogli oko svega da se dogovorimo. O granicama mislimo različito, ali smo ipak pronašli konsenzus, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon samita Brdo-Brioni koji se danas održava u Sloveniji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.