Izvor: Blic, 21.Feb.2024, 22:26

"JEDNA DEVOJČICA IZGUBILA SVEST, OSTALI NISU ZNALI ŠTA ĆE S NJOM" Novi zastrašujući detalji trovanja dece u klubu "Sinner": "OVO SADRŽI ELEMENTE POKUŠAJA UBISTVA"

U poslednjih nekoliko dana, javnost je uznemirena slučajem trovanja alkoholom maloletne dece u noćnom klubu "Sinner". Ova situacija postala je predmet pažnje Višeg tužilaštva, koje aktivno istražuje okolnosti ovog događaja. Pitanja koja se nameću su mnogobrojna: Kako su deca uopšte dospela do alkohola u ovakvom okruženju? Kolika je bila količina koju su popila? Ko je odgovoran za točenje alkohola maloletnicima? Još važnije, koliko roditelji znaju o aktivnostima svoje dece i kakvu ulogu su imali u ovom slučaju?

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.