Izvor: Blic, 04.Dec.2023, 02:07

JEDAN OSUMNJIČENI PRIZNAO KRIVICU Velibor "propevao" u policiji, scenario zločina dogovarao sa biznismenom u bekstvu

Velibor M, jedan od trojice uhapšenih za ubistvo 14-godišnje devojčice Vanje Đorčevske, priznao je krivicu, saznaje "Skoplje1” iz izvora u istrazi. Reč je o osobi koja se družila sa Lj. P. i koja je davala informacije o planiranju i izvršenju otmice, a potom i ubistva. Osumnjičeni imaju zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO SU ZLOTVORI OSUMNJIČENI ZA UBISTVO VANJE (14) Isplivala zajednička fotografija! Velibor priznao ubistvo, građevinski inspektor i dalje u bekstvu (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 04.Dec.2023

Velibor Manev, jedan od trojice uhapšenih za ubistvo devojčice Vanje Đorđevske (14), priznao je krivicu, saznaje "Skoplje1" od izvora u istrazi!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.