Izvor: Blic, 02.Apr.2024, 06:31

"JE L' ME NEKO TERAO DA PRAVIM HUMANITARNE KONCERTE? SVE SAM DALA, A NIKO MI NE POMAŽE" Dragana Mirković o novcu u jeku razvoda: "Čovek ne treba da se uljuljka u lep život"

Dragana Mirković se razvodi od supruga Tonija Bijelića, što je pevačica prošle nedelje potvrdila, o čemu bruji ceo region.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Je l' me neko TERAO da pravim HUMANITARNE KONCERTE? Sve sam dala, a niko mi ne pomaže": Dragana Mirković iznela ŠOK DETALJE razvoda

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2024

Kao bomba u medijima je odjeknula vest da se jedna od najpoznatijih pevačica na ovim prostorima razvodi nakon više od dve decenije braka. Sada, nakon zvanične rastave, pevačica ima dosta toga da kaže, a sada otkriva i neke šokantne detalje iz svog privatnog života.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.