Izvor: Blic, 15.Feb.2024, 15:24

JAKE POLICIJSKE SNAGE, HITNA POMOĆ I UNEZVERENA DECA Dramatične scene ispred "Sinnera" gde su deca masovno otrovana alkoholom, oglasili se iz noćnog kluba (VIDEO)

Jake policijske snage, hitna pomoć i unezverena deca koja u velikom broju stoje ispred noćnog kluba "Sinner" u Pariskoj 1a u centru Beograda, dramatična je scena nakon sinoćnjeg masovnog trovanja alkoholom dece, među kojima je i veliki broj njih koji su imali manje od 15 godina.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"BILO JE JEZIVO, DECU SU IZNOSILI NA NOSILIMA!" Očevici masovnog trovanja ispred noćnog kluba "Sinner": "Sirene su odzvanjale gradom, povraćali su po ulici"

Izvor: Blic, 15.Feb.2024

"Scene su bile jezive, decu su iznosili na nosilima. Ceo kraj bio je na nogama, sirene hitne pomoći i policije odzvanjale su centrom grada. Deca su povraćala i ispred kluba. Strašno je to što se dogodilo, naročito u samom centru Beograda"

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.