Izvor: Blic, 24.Dec.2023, 03:51

"JAKA JE REČNA STRUJA, ALI NE ODUSTAJEMO OD POTRAGE" Čaušić za "Blic" o akciji spasavanja ispred splava "Kartel" koji tone: "Još ne znamo da li ima stradalih" (FOTO)

Luka Čaušić, načelnik Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije, rekao je za "Blic" da je spasilačka ekipa u rekordnom roku stigla do splava "Kartel" na Savskom keju koji trenutno tone.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Munjevita akcija, "situacija je daleko ozbiljnija..."; Poznati detalji FOTO

Izvor: B92, 24.Dec.2023

Nema stradalih ni povređenih lica na splavu "Kartel", koji je nešto iza ponoći počeo da tone, izjavio je načelnik Sektora za vanredne situacije Luka Čaušić...On je "Tanjugu" kazao da je od strane pripadnika Sektora za vanredne situacije evakuisano 114 lica...Čaušić nije mogao da kaže tačan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.