Izvor: Blic, 15.Mar.2024, 06:39

"JA ĆU IZAĆI IZ ZATVORA, A TI IZ GROBA NEĆEŠ NIKADA" Devojčicu (7) iz Vlasotinca brutalno pretukao otac, ovo je jezivi vapaj njene majke: "Pita me da li će joj kosa opet izrasti?"(FOTO)

Miljana Stojanović (27) iz Vlasotinca koja je tri godine trpela nasilje u braku sa M.J. (35), odlučila je da javno progovori nakon što je njen sada bivši suprug brutalno pretukao njihovu ćerkicu (7).

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OVO JE NASILNIK KOJI JE PRETUKAO ĆERKU (7) Devojčici iščupao kosu iz korena, slomio joj naočare, a sada je PUŠTEN NA SLOBODU!

Izvor: Blic, 15.Mar.2024

Miloš J. (35) iz sela u okolini Vlasotinca 20. februara ove godine brutalno je pretukao svoju ćerkicu (7), nakon čega je njena majka Miljana Stojanović odlučila javno da progovori i podeli svoju agoniju i pretnje koje je doživljavala dok je bila u braku sa nasilnikom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.