Izvor: Blic, 19.Mar.2024, 15:17

"Izvini, mogu li da stavim ruku na tvoje grudi da pozdravim brata?": Svi u studiju su plakali dok je Goran, u kome KUCA SRCE UMRLOG MLADIĆA, pričao o susretu sa njegovom porodicom

Priča muzičara Gorana Filića toliko je potresna da je rasplakala čak i voditeljku Irinu Vukotić u programu uživo. Pre sedam godina Filić je otkrio da ima problem sa srcem. Dve godine je trajala njegova borba dok nije stigla strašna vest - jedino ga može spasiti transplantacija. Za dva dana Goran Filić slavi, kako kaže, svoj peti rođendan. Ističe da u njegovom telu danas živi i on i momak čije srce nosi. Njegova priča o susretu sa porodicom mladića čije srce nosi posebno je emotivna.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.