Izvor: Blic, 27.Jul.2023, 20:21

Izveštaj Stejt departmenta: "Investiciona klima poboljšana, američki investitori pozitivni po pitanju poslovanja u Srbiji"

Investiciona klima u Srbiji je skromno poboljšana poslednjih godina, podstaknuta je makroekonomskim reformama, finansijskom stabilnošću i fiskalnom disciplinom, navodi se u Izveštaju Stejt departmenta gde se ukazuje i na to da američki investitori generalno pozitivni po pitanju poslovanja u Srbiji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Stej department: Investiciona klima u Srbiji umereno poboljšana poslednjih godina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2023, 07:09

Podstaknuta makroekonomskim reformama, finansijskom stabilnošcu i fiskalnom disciplinom, investiciona klima u Srbiji umereno je poboljšana poslednjih godina, a američki investitori generalno pozitivno gledaju na poslovanje u Srbiji, ocenjuje američki Stejt department u ovogodišnjem Izveštaju o...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.