Izvor: Blic, 01.Sep.2023, 09:43

Izmenjen rok za podnošenje zahteva za organsku stočarsku proizvodnju za 2023. godinu

Javni poziv za za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje za organsku stočarsku proizvodnju za 2023. godinu, objavljen 31. jula 2023. godine, menja se u delu koji se odnosi na rok za podnošenje zahteva, saopštilo je juče Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Izmenjen rok za podnošenje zahteva za organsku stočarsku proizvodnju

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 01.Sep.2023

BEOGRAD – Javni poziv za za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje za organsku stočarsku proizvodnju za 2023. godinu, objavljen 31. jula 2023. godine, menja se u delu koji se odnosi na rok za podnošenje zahteva. U skladu sa ovim Javnim pozivom, Zahtev za odobravanje prava na podsticaje...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.