Izvor: Blic, 20.Jul.2023, 10:15

Isprobajte najhrskaviju piletinu u Krispy Chicken

Krispy Chicken – restoran koji jedino ima za cilj da nahrani vašu dušu najsvežijom piletinom, u kombinaciji sa ručno pravljenim tortiljama i zemičkama, nalazi se na drugom spratu Tržnog centra Galerija, u Food Hall-u. Bilo da volite nacho, spicy, chicken ili bbq twistere, neodoljivi Krispy giros, ili se pre odlučujete za Krispy mix boxove, Krispy Chicken je pravi izbor.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Isprobajte najhrskaviju piletinu u Krispy Chicken

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2023

Krispy Chicken – restoran koji jedino ima za cilj da nahrani vašu dušu najsvežijom piletinom, u kombinaciji sa ručno pravljenim tortiljama i zemičkama, nalazi se na drugom spratu Tržnog centra Galerija, u Food Hall-u...Bilo da volite nacho, spicy, chicken ili bbq twistere, neodoljivi Krispy giros,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.