Izvor: Blic, 06.Apr.2020, 07:58

Iskoristite internet popuste i opremite kuću!

Za vreme trajanja vanrednog stanja potrebno je da budemo pažljivi i maksimalno smanjimo izlazak iz kuće zbog sigurnosti sebe i drugih osoba u našem okruženju. Kupovina je u svakom slučaju neizbežna, ali zašto je ne biste obavili preko interneta i uz to dodatno uštedeli? Osim što ne morate da izlazite iz kuće, ovo je i najbezbedniji način za kupovinu, jer robu dobijate direktno na vašu adresu!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nameštaj na popustu! Opremite kuću kupovinom preko interneta

Izvor: Blic, 06.Apr.2020

Dodatno vreme koje provodimo u kući napokon možemo iskoristiti za veliko sređivanje i nabavku novih stvari. Sada se možete posvetiti detaljnom planiranju za koje do sada niste imali prilike. Zato je savršeno vreme da opremite kuću nameštajem na fenomenalnim popustima putem internet kupovine -...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.