Iskorak nad ambisom nova atrakcija

Izvor: Vesti-online.com, 22.Dec.2013, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iskorak nad ambisom nova atrakcija

Ako ste neko ko se boji visine, onda ovo definitivno nije za vas. Možda će vas čak i samo gledanje videa uznemiriti, ali drugima će sigurno proraditi adrenalin i poželeće da se nađu na(d) ovim planinama. Govorimo o novoj atrakciji na planinskom vrhu Eguj du Midi na francuskim Alpima.

Na pomenutom vrhu, u blizini poznatog ski centra Šamoni, postavljena je nova turistička atrakcija koja će zvanično biti otvorena 21. decembra. Radi se o staklenoj strukturi, može se reći >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kocki, nazvanoj "Šamoni skajvok. Nalazi se na 3.842 metra nadmorske visine, a prvo tlo je 1.000 metara ispod.

Ljubitelji Alpa više neće morati samo da gledaju preko ograde na predivna planinska prostranstva, već će moći da uđu u staklenu prostoriju koja se nadvila nad kanjonom. Iz nje će posmatrači moći da vide i predivne prizore, ali ako se usude da pogledaju ispod svojih stopala možda ih uhvati panika.

Ko voli neka proba, a onom kome ovo izgleda previše opasno može da uživa u prizoru i iza ograde.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Iskorak nad ambisom nova atrakcija

Izvor: Dzungla.org, 22.Dec.2013

Ako ste neko ko se boji visine, onda ovo definitivno nije za vas. Možda će vas čak i samo gledanje videa uznemiriti, ali drugima će sigurno proraditi adrenalin i poželeće da se nađu na(d) ovim planinama. Govorimo o novoj atrakciji na planinskom vrhu Eguj du Midi na francuskim Alpima.. OpširnijeVesti...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.