Izvor: Blic, 12.Maj.2023, 10:39

" Investiranje i upravljanje novcem je stvar opšte kulture" Rade Rakočević za "Blic Biznis": U četvrtak predavanje i za tinejdžere i to nisu jedine dobre vesti

U četvrtak 18.05.2023. godine od 19-20h ću održati besplatno online predavanje namenjeno tinejdžerima, uzrasta od 12-19 godina, o ulaganju na berzama i upravljanju novcem. Ovo je moj mali doprinos želji da nam bude bolje, investiranje i upravljanje novcem je stvar opšte kulture i veoma je važno postati svestan njihovog značaja u što ranijoj mladosti, piše u redovnoj kolumni za "Blic Biznis" Rade Rakočević, direktor i osnivač Senzal capital Beograd.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.