Incident u avionu uplašio putnike: Bilo je strašno

Izvor: B92, 11.Feb.2018, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident u avionu uplašio putnike: "Bilo je strašno"

Nigerijska avio-kompanija "Dana er“ optužila je putnike za pad vrata neposredno nakon sletanja.

Avion nigerijske avio-kompanije kretao se pistom u Abudži kada su sigurnosna vrata aviona otpala.

Putnici su naveli da su tokom čitavog leta čuli buku koju su opisali kao „strašnu“.

Iz avio-kompanije su naveli da ne postoji mogućnost da su vrata pala bez napora putnika da ih otvore. Međutim, putnici su naveli da nisu imali nikakve veze sa ovim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << incidentom.

"Let je bio bučan, osetila se i vibracija pod nogama. Primetio sam da je reza na vratima bila labava. Kada smo sleteli čulo se nešto nalik eksploziji, a onda i buka. Bilo je strašno“, rekao je jedan od putnika.

"Jedan član posade rekao je da je jedan od putnika otljučao vrata, što su svi negirali. Takođe su pokušali da nas spreče da fotografišemo i snimamo“.

Drugi putnik istakao je da su vrata bila klimava tokom celog leta, piše Independent.

"Da smo ih dotakli, pala bi“.

Iz avio-kompanije su naveli da se to nikada ne bi dogodilo bez intervencije nekog ot putnika.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Incident u avionu uplašio putnike: Bilo je strašno

Izvor: Vesti-online.com, 12.Feb.2018, 04:30

Nigerijska avio-kompanija "Dana er" optužila je putnike za pad vrata neposredno nakon sletanja...Avion nigerijske avio-kompanije kretao se pistom u Abudži kada su sigurnosna vrata aviona otpala...Putnici su naveli da su tokom čitavog leta čuli buku koju su opisali kao „strašnu“...Iz avio-kompanije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.