Izvor: Blic, 02.Mar.2021, 09:22

Imunolog Popadić otkriva: Kada testiranje na antitela ima smisla, a kada je to BACANJE PARA?

Antitela ne mogu da nastanu u satima nakon primene vakcine, već se postepeno razvijaju i to traje nedeljama. Prvi trenutak kada bi možda imalo smisla tražiti ta antitela je posle deset dana ili dve nedelje, pre toga se ta antitela neće pojaviti, navodi za RTS prof. dr Dušan Popadić sa Medicinskog fakulteta u Beogradu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Imunolog otkriva kada mogu da se provere antitela nakon vakcinacije, ali i kad ćemo skinuti maske

Izvor: B92, 02.Mar.2021

Antitela ne mogu da nastanu u satima nakon primene vakcine, već se postepeno razvijaju i to traje nedeljama. Prvi trenutak kada bi možda imalo smisla tražiti ta antitela je posle deset dana ili dve nedelje, pre toga se ta antitela neće pojaviti, navodi prof. dr Dušan Popadić sa Medicinskog fakulteta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.