Izvor: Blic, 15.Apr.2021, 14:45

"IZLOMILI SU STAKLA, A ONDA SU SEKIRAMA UDARALI PO AUTOMOBILU" Demolirana kola učitelja folklora osumnjičenog za pedofiliju (FOTO)

Automobil D. N. (58), instruktora folklora iz Ostružnice, koji je osumnjičen za nedozvoljene polne radnje nad dvanaestogodišnjom devojčicom, sinoć je demoliran ispred njegove porodične kuće!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SEKIROM DEMOLIRALI AUTOMOBIL: Uništena kola učitelja folklora iz Ostružnice osumnjičenog za pedofiliju

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021

Automobil D. N. (58), instruktora folklora iz Ostružnice, koji je osumnjičen za nedozvoljene polne radnje nad dvanaestogodišnjom devojčicom, sinoć je demoliran ispred njegove porodične kuće, pišu mediji...Oko 22 časa, za sada, nepoznati počinioci došli su ispred kuće, u kojoj instruktor živi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.