Izvor: Blic, 12.Sep.2019, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZGRADNJA AUTO-PUTA OD NIŠA DO PLOČNIKA Poklon od EIB 40 miliona evra, a pozajmica 100 miliona

Izgradnju prve deonice Auto-puta mira od Niša do Pločnika delom će finansirati Evropska investiciona banka. Procenjeno je da će radovi koštati oko 240 miliona evra, a ugovor o poklonu od 40 miliona danas će potpisati ministarka građevinarstva Srbije Zorana Mihajlović i Migel Morgado, direktor EIB sektora za Italiju, Maltu, Sloveniju, Hrvatsku i Zapadni Balkan.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Autoput Niš-Merdare povezaće pola miliona građana Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Sep.2019

Finansijski ugovor o gradnji auto-puta E-80 Niš-Merdare u vrednosti od 100 miliona evra potpisali su danas ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i direktor sektora za Italiju, Maltu, Sloveniju, Hrvatsku i Zapadni Balkan Evropske investicione banke (EIB) Migel Morgado...U...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.