Izvor: Blic, 12.Feb.2024, 20:16

"IZAŠAO JE IZ LIFTA BEZ REČI I OTRČAO NA ULICU" Dvojica mladića spasili Nišlijku od manijaka nakon što su čuli pozive u pomoć: "Ostaje pitanje ko ga je pustio u zgradu"

"Čuli smo zapomaganje nekoga u nevolji. Mislili smo da je lift zaglavljen, brat je krenuo gore, a ja dole. Videli smo da je zaglavljen na drugom spratu, pozvali smo upravnicu, pitali šta da radimo, ona je rekla, probajte da zatvorite vrata i da pozovete lift u prizemlju. Spustili smo se do prizemlja i kada je lift je stao, čovek je istrčao iz ulaza na ulicu. Ništa nije rekao, samo je izašao iz zgrade i otrčao. Bilo smo u šoku kada nam je devojka rekla šta se dogodilo“.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NE ZNAMO KAKO JE UŠAO U ZGRADU, BILI SMO U ŠOKU": Mladići koji su spasili devojku od manijaka iz lifta OTKRIVAJU PRIČU O DOGAĐAJU KOJI JE ŠOKIRAO NIŠ

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024

Kad je lift stao videli su manijaka, sve se desilo munjevito...Hrabri mladići čuli su zapomaganje devojke iz lifta i odmah su krenuli kako bi je otrgli iz kandži manijaka. Srećom, našli su se na licu mesta kada je to napadnutoj devojci bilo najpotrebnije...- Čuli smo zapomaganje nekoga u nevolji....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.