Izvor: Blic, 20.Jan.2021, 23:55

"IZ PUNE SNAGE OSETIŠ UMOR, BOL..." Aleksandar je mlad anesteziolog, od prvog dana epidemije bori se za pacijente, a onda je ga pozvao kolega i rekao: "Pozitivan si!"

Kao jedan od najmlađih anesteziologa sa 30 godina krenuo sam u borbu protiv korone, iz dana u dan, po planu i programu. Nisam razmišljao ni o čemu drugom osim da spasim što više života. Koliko god se trudili na svim poljima, virus svakako paralelno sa svima nama živi svoj život i lako može pronaći put do svakog od nas, tako nekako došao je i do mene. Iz svog iskustva mogu reći jednu stvar - on je zaista nepredvidiv, počinje svoju priču za „Blic“ dr Aleksandar Nikolić, mladi anesteziolog Kliničkog centra u Nišu, koji je pobedio koronu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.