Izvor: Blic, 07.Avg.2023, 17:52

IZ MINISTARSTVA TURIZMA ZA "BLIC": Protiv agencije "City travel" prosleđene 4 krivične prijave Odseku za suzbijanje kriminaliteta novosadske policije, EVO ŠTA DALJE

Nakon što je novosadska turistička agencija City travel objavila zatvaranje usled finansijskih poteškoća, te da se sva putovanja otkazuju, više od 20 građana je iznelo u javnost da su prevareni, a tim povodom "Blic" je stupio u kontakt i sa resornim Ministarstvom turizma i omladine. Kako nam je rečeno iz Sektora turističke inspekcije ministarstva, u 2023. godini podneto je ukupno 10 predstavki protiv pomenute turističke agencije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Protiv "City travel"-a (za sada) podnete četiri krivične prijave zbog prevare

Izvor: Radio 021, 07.Avg.2023

Protiv turističke agencije "City travel", koja je objavila da otkazuje sva putovanja zbog finansijskih problema, podnete su četiri krivične prijave Osnovnom javnom tužilaštvu Novi Sad.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.