Izvor: Blic, 11.Feb.2022, 08:44

ITALIJAN UHAPŠEN ZBOG TOVARA KOKAINA NA BRODU GDE JE ZAKLAN SRBIN Fabio Papa uhvaćen na delu, premeštao blokove kokaina sa broda u Đenovi i upao u ZAMKU

Zbog tovara od skoro pola tone kokaina i nerazjašnjenih okolnosti pod kojima je Srbin pomorac D.P. (50) nađen zaklan na brodu MSC Adelaide u Đenovi, uhapšen je Fabio Papa koji je takođe bio deo posade pomenutog plovila.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DVE STVARI SU IH ODALE Detalji iz istrage KOKAINSKOG BRODA SMRTI otkrivaju: "Prvo su pretovarali pola tone droge "traktorom", a onda su uradili ono što rade svi krijumčari"

Izvor: Blic, 11.Feb.2022

Brod MSC Adelaida na kojem je nađen zaklan Dragan Panić (50) i koji je prevozio skoro pola tone kokaina, kako navodi tamošnja istraga, stigao je u Đenovu nakon zaustavljanja u lukama Las Palmas i Valensija u Španiji i u Đoja Tauro u Kalabriji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.