Izvor: Blic, 10.Mar.2020, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ITALIJA I NEMAČKA NA RUBU RECESIJE Posledice i po evropske firme u Srbiji, a evo i kome preti NAJVEĆI UDARAC

Zbog drastičnih posledica korona virusa u Italiji i Nemačkoj, nesumnjivo će vrlo brzo početi da trpi i srpska ekonomija. Poznavaoci tvrde da više nije pitanje nedelje, već dana kada će usporavanje fabrika i drastičan pad potrošnje u ove dve evropske zemlje, koje su naši najveći spoljnotrgovinski partneri, udariti i na našu privredu, fabrike i radnike.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ITALIJA I NEMAČKA NA RUBU RECESIJE?! Posledice će osetiti i evropske firme u Srbiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2020

Zbog drastičnih posledica korona virusa u Italiji i Nemačkoj, nesumnjivo će vrlo brzo početi da trpi i srpska ekonomija...Poznavaoci tvrde da više nije pitanje nedelje, već dana kada će usporavanje fabrika i drastičan pad potrošnje u ove dve evropske zemlje, koje su naši najveći spoljnotrgovinski...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.