Izvor: Blic, 31.Maj.2019, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISTRAŽIVANJE Skoro polovina Srba veruje da države KRIJU ISTINU O VANZEMALJICIMA

Velike svetske sile kriju pravu istinu o vanzemaljcima, Milošević i Đinđić nisu preminuli na način na koji je to prikazano javnosti, virusi se namerno izazivaju kako bi ugrozili određeni narodi, ovo su više nego neobični verovanja građana Srbije koji su dobijeni na osnovu istaživanja studenata Fakulteta političkih nauka sprovedenog tokom prethodnih meseci.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Istraživanje: U zvanične verzije smrti Miloševića i Djindjića ne veruje 55 odsto gradjana ...

Izvor: Beta, 01.Jun.2019, 10:15

 Više od polovine gradjana Srbije veruje da Slobodan Milošević i Zoran Djindjić nisu umrli na način na koji je to predstavljeno javnosti a 70 odsto smatra da su pojedini virusi namerno izazvani kako bi ugrozili živote pripadnika odredjenih naroda ili grupa, pokazuje istraživanje "Vrednosni prediktori...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.