Izvor: Blic, 08.Jul.2023, 18:22

ISTRAGA TROVANJA OCA (25) I SINA (2) SONOM KISELINOM Tužilaštvo ne može da potvrdi, ni da demantuje da li je muškarac pokušao da ubije dete i sebe, a evo ŠTA SE ČEKA

Da li je M.J. (28) iz Pirota pokušao da ubije dvogodišnjeg sina M.K. dajući mu da popije sonu kiselinu, a potom da i sebi na isti način oduzme život ili se jeziv slučaj porodičnog trovanja desio pod drugim okolnostima – zvanično još uvek nije utvrđeno. U Višem javnom tužilaštvu u Pirotu „Blicu“ je rečeno da pomenutu nezvaničnu verziju događaja ne mogu da potvrde ali ni da demantuju, sve dok od policije ne dobiju sva potrebna obaveštenja o ovom događaju. Tek tada će moći da se kvalifikuje incident i utvrde ima li nečije krivične odgovornosti.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.