Izvor: Blic, 25.Okt.2020, 20:51

"ISTINA JE, ALI..." Strani meteorolozi najavili jadnu od najhladniji zima na Balkanu, a poznati srpski meteorolog otkriva ŠTA NAS ZAISTA ČEKA

Kada je tokom prošle nedelje poznati sajt Akuveder objavio prognoze za zimu, sa posebnim osvrtom na naše podneblje, gotovo da niko nije ostao ravnodušan. Naime, ne samo da je bilo reči o jednoj od najhladnijih zima poslednjih godina, već je meteorolog koji radi za ovaj sajt, naglasio da su moguće poplave i to tokom zimskog perioda.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČEKA NAS ZIMA DRUGAČIJA OD SVIH DO SADA: NAš poznati meteorolog otkriva da li imamo razloga za PANIKU!

Izvor: Kurir, 25.Okt.2020

Kada je tokom prošle nedelje poznati sajt Akuveder objavio prognoze za zimu, sa posebnim osvrtom na naše podneblje, gotovo da niko nije ostao ravnodušan.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.