Izvor: Blic, 15.Okt.2018, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPOVEST PRVE ŽRTVE "MALČANSKOG BERBERINA" "Rekao je da zna moju porodicu i da će mi UBITI MAJKU I BRATA"

Prva žrtva "Malčanskog berberina", silovatelja Ninoslava Jovanovića, tada trinaestogodišnja N. S.(26) danas je srećno udata i ima dva preslatka deteta. U njenom domu u Nišu priča nam da nije zadovoljna sudskom odlukom da se on pusti posle devet godina robije, ako mu je izrečena kazna 12,5 godina i dodaje da to što je pritvoren na 48 sati ne znači ništa jer poruke preko interneta ne mogu da budu osnova za neku ozbiljniju kaznu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Pretio mi je da će mi ubiti majku i brata, a onda...": Progovorila PRVA ŽRTVA "Malčanskog berberina"

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2018

"Malčanski berberin" je te 2005. godine naveo tada dete N.S. u neku kuću i tu je obljubio, ali je pre toga ošišao..Prva žrtva "Malčanskog berberina", silovatelja Ninoslava Jovanovića, tada trinaestogodišnja N.S.(26) danas je srećno udata i ima dva preslatka deteta. U njenom domu u Nišu priča da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.