Izvor: Blic, 15.Nov.2023, 00:45

"ISPOD ZEMLJE SE ČUJU ZASTRAŠUJUĆI ZVUKOVI" Erupcija vulkana na Islandu očekuje se svakog časa: Grad tone, rupe se šire, a stručnjaci najavljuju VELIKU OPASNOST (VIDEO)

Čitav Island je "na iglama" jer stručnjaci kažu da su potresi - koji već danima tutnje ispod površine i koji su već su razorili jedan grad - najava velike vulkanske erupcije, piše Dejli mejl.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zastrašujući zvuk se čuje iz zemlje: Erupcija je pitanje trenutka, svi su u strahu VIDEO

Izvor: B92, 15.Nov.2023

Ceo Island je "na iglama" jer stručnjaci kažu da su zemljotresi koji danima tutnjaju ispod površine i koji su već uništili jedan grad, najava velike vulkanske erupcije...Na jugozapadnom poluostrvu Rejkjanes od juče je zabeleženo više od 700 zemljotresa, a uprkos tome što su bili nešto slabiji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.