Izvor: Blic, 20.Maj.2022, 10:43

"ISPOD PANČEVAČKOG MOSTA IMA JEDAN POTOPLJENI BROD, TEREN JE NEPRISTUPAČAN" Vatrogasac koji je učestvovao u potrazi za Perišem kaže da su se do prekjuče ipak nadali da je negde živ

Teren je dosta nepristupačan. Ima dosta splavova. Ima šiblja. Ispod Pančevačkog mosta ima još jedan potopljeni brod, koji je malo pre lokacije gde je nađeno telo, tako da su hladna voda i zima doprineli da telo ostane takvo kakvo je i nađeno. Velika je verovatnoća da je bilo zakačeno negde ispod vode - objašnjava Zoran Stojanovski, predsednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Palilula, koji je učestvovao u potrazi za mladim Splićaninom Matejom Perišem čije je telo prekjuče, nakon skoro pet meseci, pronađeno kod Ade Huje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.