Izvor: Blic, 31.Mar.2020, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISKRENO GOVOREĆI Nebojša Krstić: Poremećaj ličnosti

Poslednji nastavci ove kolumne bili su posvećeni pogubnom uticaju društvenih mreža, a bogami i pojedinih medija, na napore države Srbije da zaštiti svoje građana od infekcije virusom korona, kao i na lečenje obolelih. (Da biste nastavili sa čitanjem ovog teksta, potrebno je da se pretplatite na neki od "Blic premium" paketa)
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KORONA U SLUŽBI DIKTATURE Od Orbana do Bolsonara: Kako autoritarni lideri koriste pandemiju da UČVRSTE STISAK na vlasti

Izvor: Blic, 31.Mar.2020

U vreme velikih kriza kakva je ova pandemija korona virusa KOVID-19, neminovno je da države pooštre svoje zakone, pa i da dođe do kršenja nekih građanskih sloboda. Međutim, neke države i njihovi lideri koriste ovu priliku kako bi se obračunali sa kritičarima, prigrabili što više vlasti za...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.