Izvor: Blic, 27.Maj.2023, 21:56

"INVALID SAM, BILO IM JE ŽAO DA ME MUČE ZBOG MOG HENDIKEPA" Kolja o roditeljima i odrastanju - glumac je majci i ocu na OVOME najviše zahvalan

Glumac Nikola Pejaković Kolja progovorio je javno o svom detinjstvu, koje je bilo jako bogato, te istakao da je dobijao manje batina jer su ga ostala deca sažaljevala.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"ZAKAZAO SAM KAO RODITELJ, BRINEM SE DA IM MOJI GRESI NE NAUDE" Nikola Pejaković o roditeljstvu i mladosti: "Zahvalan sam majci što sam se rešio poroka"

Izvor: Blic, 28.Maj.2023, 20:40

Glumac i muzičar Nikola Pejaković Kolja otvorio je dušu o svojoj porodici i istakao da ne smatra da je dobar roditelj, a uz to se dotakao i svojih grešaka iz mladosti, kao i hendikepa sa kojim je rođen.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.