Izvor: Blic, 12.Jul.2023, 15:18

"IMAM MILIONE VIŠKA" Posinak milijardera iz podmornice Titan IZAZVAO BES zbog bahatih poruka: "Dobiću više nego što ćeš ti u životu da zaradiš!"

Posinak britanskog milijardera koji je bio u podmornici Titan kada je implodirala prošlog meseca, izazvao je bes na društvenim mrežama nakon što je tvrdio da je spreman da dobije nasledstvo, ali još uvek ne može da dobije datum.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Naslednik bogataša koji je poginuo u podmornici očajan: "Imam milione, a još uvek ništa od seksa"

Izvor: B92, 13.Jul.2023, 12:39

Brajan Sas, posinak britanskog milijardera Hamiša Hardinga, koji je tragično izgubio život ploveći podmornicom Titan, ne prestaje da iznenađuje svojim objavama na društvenim mrežama...Sada se, prenosi Dejli mejl, pohvalio da će dobiti nasledstvo, ali je još uvek ne zna tačan datum kada će...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.