Izvor: Blic, 07.Jul.2019, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"IMALA SAM ČUDAN PROBLEM - NISAM ZNALA GDE ĆU S PARAMA" Šta Srbe očekuje na Baliju i kako da se jeftino provedete kao CAREVI

Bila sam na Baliju manje od deset minuta kada sam slučajno zaustavila ceo red na aerodromu. Imala sam najčudniji problem u životu. Nisam znala gde ću sa parama! Rekli su mi da po samom dolasku na terminal zamenim nešto novca jer je tu menjačnica proverena a kurs povoljan. Nisu rekli da je „nešto novca“ evropske valute deset ogromnih svežanja indonežanskih novčanica zbog kojih sam na šalteru stajala ruku punih valute kao neki zbunjeni Eskobar. Bolju dobrodošlicu nisam mogla da poželim - još nisam pošteno ni kročila u zemlju a već sam bila milioner!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.