Izvor: Blic, 06.Mar.2021, 12:20

"IMA MLAĐIH EKIPA KOJE SU VEĆ SPREMNE DA NASLEDE BELIVUKA" Vučić o jezivim snimcima zločina grupe Velje Nevolje: Zbog roditelja nećemo prikazivati ono najmonstruoznije

Danas će razgovarati u Tužilaštvu za organizovani kriminal, oni znaju šta je dozvoljeno činiti i objaviti sada, a šta nije. Sasvim je sigurno da zbog želje roditelja nećemo pokazati ono najmonstruoznije, ali nešto ćemo prikazati sigurno da bi se videlo ko su ti ljudi - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić o najavljenoj sednici Saveta za bezbednost nakon koje je večeras planirano prikazivanje monstruoznih snimaka i slika krivičnih dela kriminalne grupe koju je predvodio Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Tužilaštvo će da odluči šta ćemo pokazati građanima posle sednice Saveta

Izvor: N1 televizija, 06.Mar.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će Tužilaštvo za organizovani kriminal (TOK) odlučiti koji će materijali o kriminalnim delima grupe Veljka Belivuka biti pokazani građanima nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.