Izvor: Blic, 11.Avg.2023, 06:01

IMA LI "ZEMALJSKE PRAVDE" Rodbina ubijenih u "Ribnikaru" tužila dečaka ubicu i njegove roditelje: Otkrivamo šta to znači

Više od 30 članova porodica ubijene dece i čuvara škole u OŠ "Vladislav Ribnikar" podneli su tužbu protiv roditelja dečaka ubice, ali i protiv samog maloletnika koji je počinio nezapamćeni zločin. Poznato je da dečak nije krivično odgovoran, jer kobnog 3. maja nije imao navršenih 14 godina, ali ovo nije krivični, već parnični postupak protiv njega na osnovu podnete privatne tužbe.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POSLEDNJE ČEGA SE SEĆA BIO JE POGLED UBIJENE DEVOJČICE Nastavnica iz "Ribnikara" u teškom stanju nakon masakra: "Ne zna ni da li je devojčica gledala tražeći spas..."

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2023

Nastavnica iz Ribnikara teško se oporavlja nakon jezivog masakra...Nastavnica istorije (52) koja je teško ranjena u krvavom pohodu dečaka ubice (14) kada je on ubio devet učenika i radnika obezbeđenja OŠ" Vladislav Ribnikar" na Vračaru oporavlja se na Klinici za rehabilitaciju...Nastavnicu su...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.