Izvor: Blic, 18.Apr.2024, 13:11

"IDEMO DALJE, BORBA SE NASTAVLJA" Prva reakcija iz "Srbije protiv nasilja" nakon što je Brnabić odlučila da prihvati uslove opozicije

Biljana Đorđević, poslanica Zeleno-levog fronta iz koalicije "Srbija protiv nasilja" među prvima je prokomentarisala odluku Ane Brnabić, predsednice parlamenta, da prihvati uslove te koalicije u vezi sa spajanjem beogradskih i lokalnih izbora 2. juna.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZLF: Predlog Ane Brnabić nije idealno rešenje, ali jeste minimum

Izvor: Danas, 18.Apr.2024

"Predlog Ane Brnabić o spajanju izbora 2. juna nije idealno rešenje, ali jeste minimum koji je opozicija tražila. Naravno, ukoliko se ostane pri tome da se formira Komisija za birački spisak i unapredi rad medija. Mi ne odustajemo ni od ostalih zahteva i spremni smo da radimo na njima u okviru ODHIR...

Nastavak na Danas...

Ekološki ustanak pozvao sve članice SPN: Šta god da bude odluka o izborima, da bude zajednička

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Apr.2024

Povodom odluke Ane Brnabić o spajanju beogradskih i lokalnih izbora za 2. jun, Ekološki ustanak je pozvao sve članice koalicije Srbija protiv nasilja da, šta god bude odluka, u vezi sa izlaskom na te izbore, ta odluka bude zajednička.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.