Izvor: Blic, 13.Maj.2023, 09:49

I ovo se dešava, Miloš prodaje razrađen posao u banji Gornja Trepča kod Čačka: Ko želi da radi može da zaradi, a ne mora da se muči da posao stavi na noge jer je za njih to uradio ovaj fizioterapeut

Banja Gornja Trepča kod Čačka poznata je širom sveta po svojoj lekovitosti, a putnici namernici iz mnogih zemalja svake godine dolaze upravo u srce Srbije po svoju dozu zdravlja. Upravo banjski turizam u ovom selu smeštenom između Kraljeva i Čačka ide uzlaznom putanjom, a sada se onima koji žele da imaju nešto svoje, ali da ne moraju da kreću ispočetka pružila jedinstvena šansa. Fizioterapeut Miloš Čakarević odlučio je da proda, ni manje ni više, nego svoj razrađen posao u banji Gornja Trepča.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.